Proč je filtrovaná voda lepší?
Voda z vodovodu, i když zcela bezpečná, může obsahovat látky, které ovlivňují její chuť i zápach. Tyto látky zahrnují především chlór, organické nečistoty a některé pesticidy. Vodní filtr redukuje všechny tyto látky a také těžké kovy, jako je olovo, měď a hliník. Chuť a vzhled teplých i studených nápojů se tím podstatně zlepší. Voda je také ideální na vaření a přípravu pokrmů. Dočasná tvrdost vody - příčina tvorby vodního kamene, např. v rychlovarných konvicích, je také výrazně redukována.
Do jakých konvic se hodí tato vložka?
Vložka A5 B100–5 se hodí do konvic:
- Aquaphor Art, Garry, Gratis, Premium, Lux a Prestiž
Výhody pro vaši domácnost i životní prostředí:
• konec nošení těžkých balených vod a jejich skladování v domácnosti
• výrazná finanční úspora ve srovnání s balenou vodou
• minimální množství plastového odpadu, možnost 100 % recyklace
• osvěžující a chutná voda vždy na dosah
• lepší chuť a výraznější aroma vaší kávy a čaje
• ochrana domácích spotřebičů před vodním kamenem
Životnost filtru: 350 l = cca 2-3 měsíce (v závislosti na tvrdosti a množství přefiltrované vody)
Jak pracuje vodní filtr?
- odstraní usazeniny ve varné konvici (odstraní vápník a hořčík)
- zlepší chuť (odstraní chlor),
- odstraní povlak v hrnci s čajem (odstraní tvrdost)
- pomůže se vyhnout toxinům (odstraní fenol, benzol)
- otevře Vám novou chuť vody (normalizuje PH)
- udělá vodu křišťálově čistou (odstraní mechanický přísady: písek, hlínu, řez atd.)